ANP Eva Jinek
Zie ook:
Delen

Bijzondere dag voor Eva Jinek: ‘Een scheutje zenuwen en hoop. Heel veel hoop’

Voor zowel Eva Jinek als haar zoontje Pax is vandaag een bijzondere dag. Een emotionele eva staat even stil bij dit moment.

Gezin

Eva Jinek is sinds 2016 samen met haar partner Dexter. Zij ontmoette hem tijdens de opnames van het programma ‘De Verenigde Staten van Eva’. Twee jaar later werd het stel voor de eerste keer ouders van een zoontje Pax. Momenteel geniet het gezin met z’n drieën van en met elkaar, maar of daar ooit nog een tweede kindje bij komt, weten zij nog niet. Op social media plaatst Eva niet veel van haar partner of zoontje, maar voor een speciale dag als vandaag, maakt de televisiepresentatrice een uitzondering.

School

De scholen zijn vandaag weer begonnen en dat betekent voor Eva’s zoontje Pax, die ondertussen 4 jaar oud is, dat vandaag zijn eerste schooldag is. Eva plaatst een emotioneel bericht op Instagram, waarbij haar zoontje met zijn rugzak op straat loopt. ‘Mijn zoon Pax op weg naar zijn allereerste schooldag… Mijn beertje gaat naar school! Ik voel zoveel verschillende dingen, en ze zijn vast hetzelfde als alle andere ouders die vandaag ook voor het eerst hun kindje naar school brengen: trots, ongeloof – is mijn baby al zo groot – weemoed, een scheutje zenuwen en hoop. Heel veel hoop’, schrijft zij. Pax draagt op de foto een rugzak met zijn naam erop. Dit cadeau kreeg Eva na de bevalling en nu, na 4 jaar, kan Pax deze eindelijk dragen naar school. Wat een spannende momenten voor Eva en zoontje Pax.

https://www.instagram.com/p/Ch1mjutIx2P/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Eva Jinek

Delen

Meer over Eva Jinek

ZIEN: Eva Jinek deelt uniek kiekje met haar dochter
ZIEN: Eva Jinek deelt uniek kiekje met haar dochter
Eva Jinek deelt prachtige foto's met belangrijkste man uit haar leven
Eva Jinek deelt prachtige foto’s met belangrijkste man uit haar leven
Lees alle artikelen over Eva Jinek