ANP Eva Jinek
Zie ook:
Delen

Eva Jinek openhartig over kinderwens

Tijdens de aflevering van 'Boerderij van Dorst' praatte Eva Jinek openhartig over eventueel een tweede kindje.

Kinderwens

Eva en haar vriend Dexter hebben samen een zoon genaamd Pax. Maar of er ooit een tweede kindje bij komt? Dat weet Eva nog niet.

Openhartig laat Eva aan Raven weten: ‘Nog een baby’tje? Ik weet het niet? Ik moet natuurlijk opschieten, ik ben natuurlijk 43. Als ik nog zo’n gezond baby’tje als Pax zou kunnen krijgen, dan teken ik daarvoor. Het is gewoon vreugde.’

Gezin Eva Jinek

Tijdens de opnames van het programma ‘De Verenigde Staten van Eva’ sloeg de vonk over tussen Eva en haar geliefde Dexter. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk en werd hun liefde in 2018 bekroond met zoon Pax. ‘Hij is er, het beste dat ons kon overkomen’, schreef Eva toen hij net geboren was.

Eva houdt haar privé leven graag buiten de schijnwerpers en praat dan ook weinig over Dexter of over Pax. Tijdens een aflevering van ‘Sterren op het doek’ sprak Eva wel over haar zoon, samen met Özcan Akyol. ‘Hij is mijn babyprins’, zei Eva toen. Als Özcan daarna aan Eva vraagt wat ze het allerleukste vindt aan haar zoon zegt Eva: ‘Dat hij zo zelfverzekerd is’.

Een foto van het gelukkige gezin zie je hier!

Beeld: ANP Foto, Bron: AD, Boerderij van Dorst (NPO)

Delen

Meer over Eva Jinek

Eva Jinek deelt prachtige foto's met belangrijkste man uit haar leven
Eva Jinek deelt prachtige foto’s met belangrijkste man uit haar leven
Eva Jinek poseert met zwangere buik: 'Het wordt een soepele bevalling'
Eva Jinek poseert met zwangere buik: ‘Het wordt een soepele bevalling’
Lees alle artikelen over Eva Jinek