100%NL Magazine Danny Froger en Ann Dominique Wilten
Zie ook:
Delen

Mensen reageren massaal onder bijzondere kerstkaart Fallon en Scottie

Ieder jaar verblijdt Ann Dominique iedereen weer met de kerstkaart van dat jaar. De foto van dit jaar overtreft alles. Zó mooi!

Ann Dominique en Danny Froger

Het mooie gezin van Ann Dominique Wilten en Danny Froger is er een om een blij gevoel en een glimlach van op je gezicht te krijgen. Danny en Ann Dominique zijn al heel wat jaren samen en in die periode hebben zij heel veel mooie dingen bereikt en meegemaakt. Zo kregen zij twee dochters, Fallon en Scottie. Ook hebben zij samen een hond, Sjaak. Dat niet alleen, ook is het stel meerdere keren verhuisd, hebben zij genoten van veel prachtige vakanties en hebben zij mooie momenten met vrienden en familie beleefd.

De mooiste kerstkaart

Ann Dominique laat haar dochters regelmatig vastleggen op camera. De ene keer is dit een fotoshoot met het hele gezin en de andere keer van Fallon en Scottie alleen. Dit keer verraste zij iedereen weer met een foto voor de kerstboom. ‘(B)engeltjes’, schrijft Ann Dominique eronder. Onder deze foto ontvangt Ann Dominique talloze reacties. ‘Prachtige prinsesjes. Om in te lijsten’ en ‘Wat een geweldig mooie foto van jullie prachtige dochters’, schrijven twee mensen. Dit is inderdaad een héle mooie foto van twee prinsesjes. Zo’n kerstkaart wil toch iedereen ontvangen?

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten

Delen

Meer over Ann Dominique

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Ann Dominique