100%NL Magazine Ann Dominique Danny
Zie ook:
Delen

ZIEN: Stralende Danny Froger pronkt met dochter Scottie

Danny en Ann Dominique gaan er graag even op uit met hun kinderen. Scottie is nog maar 2,5 week oud, maar zij komt nu al met haar ouders en zus in het pannenkoekenhuis.

Gezin

Het gezin van Danny Froger en Ann Dominique is compleet, nadat zij 2,5 week geleden voor de tweede keer ouders werden van een dochtertje, Scottie. Naast hun lieve dochtertje Fallon, die pas geleden 3 jaar oud is geworden, zal ook Scottie menig volger zijn of haar hart laten smelten. De foto’s en video’s die Danny en Ann Dominique dagelijks delen, zorgen in ieder geval al jaren voor een glimlach op ieders gezicht. Fallon hoefde ook duidelijk niet te wennen aan haar kleine zusje. Zij las haar gelijk boekjes voor, knuffelt haar zoveel mogelijk, geeft haar kusjes en is graag bij haar in de buurt. Wat een lieve, trotse zus.

Naar buiten

Hoewel andere ouders misschien de eerste paar weken rustig op de bank genieten van elkaar en hun pasgeboren kindje, gingen Danny en Ann Dominique al snel naar buiten samen. Bijna iedere dag maken zij samen met de kinderen en hun hond Sjaak een wandeling door het park. De foto’s die tijdens deze wandeling zijn geschoten, zijn stuk voor stuk om bij weg te smelten. Vandaag is het gezin naar het pannenkoekenhuis gegaan om daar samen te lunchen. Ann Dominique plaatste een grappig filmpje samen met Fallon in haar Instagramstory en Danny deelt een foto met Scottie, waarbij zij in zijn armen slaapt. Wat ons opvalt, is dat Scottie pas net geboren is, maar nu al zo’n enorme bos, donker haar heeft. Het geluk spat van de foto’s af. Wat zullen Ann Dominique en Danny trots zijn op hun prachtige gezin.

https://www.instagram.com/p/Cj2m9YqrZ6i/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger.

Delen

Meer over Danny Froger

Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten:
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten: “Waar is het feestje”
Lees alle artikelen over Danny Froger