Mocro Maffia-acteur en rapper Bilal Wahib gearresteerd na bizarre Instagram live-sessie
Delen

Mocro Maffia-acteur en rapper Bilal Wahib gearresteerd na bizarre Instagram live-sessie

De politie heeft vandaag Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib aangehouden op grond van een omstreden video op Instagram. Hierin vroeg de acteur/rapper samen met collega acteur Oussama Ammouhad aan een minderjarige jongen om zijn geslachtsdeel te tonen.

Bilal en Oussama worden verdacht van het vervaardigen en/of verspreiden van kinderporno. Dit heeft de politie zojuist aan RTL Boulevard laten weten. Op de beelden van de video is te zien dat Bilal en Oussama via een Instagram live-sessie aan het praten zijn met een minderjarige fan. In de video vraagt Bilal  “Als jij je piemel kan laten zien, nu, krijg je 17.000 euro”, zegt Bilal in de live video. De jongen lijkt te aarzelen, maar laat uiteindelijk toch zijn broek zakken. Bilal en Oussama beginnen hem op dat moment heel hard uit te lachen.

Veel media doen op dit moment afstand van de rapper. Zo laat NPO Zapp weten, waar Bilal het programma Teenage Boss voor maakt, dat de beelden onacceptabel zijn voor de zender.

Het platenlabel van Bilal laat weten:  “Door ons is kennisgenomen van de acties van Bilal Wahib op Instagram Live vannacht. Dit heeft ons er toe doen besluiten om per direct alle werkzaamheden ten aanzien van de artiest Bilal Wahib neer te leggen. We betreuren de situatie zeer en keuren het gedrag dat de artiest heeft laten zien ten strengste af. Wij wachten verdere berichtgeving vanuit het management van Bilal Wahib af en verwijzen iedereen voor commentaar door naar het management.”

 

 

Bron RTL Boulevard | Beeld: Instagram

Delen