Marco Schuitmaker

Binnenkijken bij het prachtige landhuis van Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker zong het afgelopen jaar de sterren van de hemel. Met zijn opbrengsten heeft hij dit prachtige landhuis gekocht.

Marco Schuitmaker

Emgelbewaarder; het was dé zomerhit van het afgelopen jaar. De zanger van het lied, Marco Schuitmaker, is sinds dien ook niet meer weg te denken van de scène van Nederlandse volksmuziek. Zijn carrière blijft ook maar in een stijgende lijn zitten. Zo maakt hij nu singles met artiesten als Jan Smit en verschijnt hij met gastoptredens bij ‘De Toppers’ en ‘De Bevers’.

Binnenkijken bij

Marco is natuurlijk vaak on the road voor het geven van optredens, maar wanneer hij dat niet is vertoefd hij in een prachtig landhuis in het kleine plaatsje Peize, wat vlakbij Groningen stad ligt. Hij heeft het prachtige landhuis onlangs gekocht voor een prijs van €900.000,-. Het huis komt met alles erop en eraan. Van openhaard tot kant en klare keuken. Met 6 slaapkamers, 2 badkamers, en een tuin van ruim 3000 vierkante meter, is het huis perfect voor Marco en zijn vriendin. Al helemaal aangezien de twee onlangs vertelde in de toekomst hun gezinnetje uit te willen breiden. Met een huis van deze grootte weten wij zeker dat ruimte tekort geen probleem zal zijn!

Benieuwd naar de foto’s? Je ziet ze hier.