Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker

Wie is Marco Schuitmaker?

Marco Schuitmaker is een Nederlandse volkszanger. Hij bracht in 2017 zijn eerste single genaamd ‘Niemand Kust Als Jij’ uit. Het jaar daarop bracht hij nog een single uit, maar dit zorgde vooralsnog niet voor een grote doorbraak. Toen hij in 2023 uitkwam met zijn hit ‘Engelbewaarder’, lag zijn leven op zijn kop. Hij werd overal geboekt en werd overal herkend. Eén ding is zeker: van Marco Schuitmaker hebben wij het laatste nog niet gehoord.

Carrière

Marco is pas zo’n 6 jaar actief in de wereld van volkszangers, maar toch behoort hij nu al tot één van de meest bekende Nederlandse zangers. Hij reist van hot naar her voor het geven van shows en is ook zeker nog lang niet klaar met muziek te maken. Na zijn hit ‘Engelbewaarder’ zit zijn carrière in een stijgende lijn. Zo is hij nu onder andere bezig met het maken van singles met zangers als Jan Smit en zal hij volgend jaar de Toppers vergezellen op het podium bij ‘Toppers in Concert’.

Liefdesleven van Marco Schuitmaker

Marco heeft al een aantal jaar een relatie met zijn vriendin en ook wonen de twee samen. Verder laat hij niet veel los over de identiteit van zijn vriendin. Wel vertelde hij onlangs in een interview klaar te zijn om te trouwen en hij geeft zelfs aan dat deze vrouw zonder twijfel de moeder van zijn kinderen zal worden.