100%NL Magazine Xelly Cabau
Delen

Binnenkijken bij nieuwe woning Xelly Cabau!

Letterlijk het he-le huis is onder handen genomen en wauw wat is het mooi geworden!

Xelly Cabau

Xelly Cabau kennen we natuurlijk allemaal als de zus van Yolanthe, maar ook als visagiste van de sterren! De goedlachse en vooral mooie brunette deelt op haar Instagram regelmatig de leukste tips en tricks op het gebied van make-up en haar.

Gezin

Samen hebben Xelly en Beer twee hele schattige zoontjes: Yono en Rio. Vorig jaar werd Xelly voor de tweede keer moeder, van Rio. Xelly en Beer zijn stapelgek op hun twee kinderen. En hoe kan dat ook anders, ze zijn allebei té lief!

Nieuwe woning

Beer en Xelly kochten een tijdje geleden een prachtige woning in Amsterdam, waar nog flink aan gesleuteld moest worden. Letterlijk het he-le huis is onder handen genomen. Je zou kunnen zeggen dat eigenlijk alleen de buitenste muren van de woning bleven staan. Wow, wat een werk! Maar wat is het prachtig geworden. Xelly deelt wat beelden van de keuken en badkamer op haar Instagram. WAUW! Daarbij schrijft ze: “Het heeft even geduurd onze verbouwing (2,5jaar ivm stilstand) Maar nu we er eindelijk wonen ben ik er heel blij mee! ” Je ziet de beelden hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Xelly Cabau

Delen

Meer over Xelly Cabau

Xelly Cabau: 'En dan kom je erachter dat je huisje onder water staat...'
Xelly Cabau: ‘En dan kom je erachter dat je huisje onder water staat…’
VIDEO: Xelly Cabau deelt heftige beelden van verbouwing!
VIDEO: Xelly Cabau deelt heftige beelden van verbouwing!
Lees alle artikelen over Xelly Cabau