100%NL Magazine Xelly Cabau
Zie ook:
Delen

VIDEO: Xelly Cabau deelt heftige beelden van verbouwing!

Xelly Cabau heeft samen met haar verloofde Beer Muller hebben samen een opknappertje gekocht in Amsterdam. Op Instagram deelt Xelly heftige beelden van de verbouwing.

Xelly Cabau

Xelly Cabau kennen we natuurlijk allemaal als de zus van Yolanthe, maar ook als visagiste van de sterren! De goedlachse en vooral mooie brunette deelt op haar Instagram regelmatig de leukste tips en tricks op het gebied van make-up en haar.

Al jaren is Xelly gelukkig met haar grote liefde: Beer Muller. De twee zijn verloofd maar hebben vanwege de maatregelen rondom corona hun huwelijk moeten uitstellen. Toch vierde het koppel tijdens de zomer van 2020 hun mini-huwelijk. Speciaal voor de gelegenheid werd dit gevierd in het zonnige Italië, waar oorspronkelijk hun officiële huwelijk ook plaats zou vinden.

Gezin

Samen hebben Xelly en Beer twee hele schattige zoontjes: Yono en Rio. Vorig jaar werd Xelly voor de tweede keer moeder, van Rio. Xelly en Beer zijn stapelgek op hun twee kinderen. En hoe kan dat ook anders, ze zijn allebei té lief!

Xelly’s oudste zoon Yono is beste vriendjes met Yolanthe’s zoon Xess Xava. Wat ook leuk is om te weten, is dat beide jongetjes vernoemd zijn naar hun tante! Xess is namelijk een kruising tussen de naam Xelly en de naam Jessey, het zoontje van Wesley. En ook Yono is vernoemd naar zijn tante Yolanthe. Wat een leuk idee!

Nieuwe woning

Beer en Xelly kochten een tijdje geleden een prachtige woning in Amsterdam, wat nog wel flink onder handen moest worden genomen. Inmiddels is de verbouwing in volle gang en wordt het he-le huis onder handen genomen.

Je zou kunnen zeggen dat eigenlijk alleen de buitenste muren van de woning blijft staan. Wow, wat een werk! Op Instagram geeft Xelly een kijkje in haar woning. Je ziet de heftige beelden hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Xelly Cabau

Delen

Meer over Xelly Cabau

Xelly Cabau: 'En dan kom je erachter dat je huisje onder water staat...'
Xelly Cabau: ‘En dan kom je erachter dat je huisje onder water staat…’
Binnenkijken bij nieuwe woning Xelly Cabau!
Binnenkijken bij nieuwe woning Xelly Cabau!
Lees alle artikelen over Xelly Cabau