100%NL Magazine Katja Schuurman
Delen

Binnenkijken bij in het waanzinnige grote huis van Katja Schuurman

Altijd al willen binnenkijken in het waanzinnige huis van Katja Schuurman? Dat doe je hier!

Wie is Katja Schuurman

Katja Schuurman is een Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres. Katja werd vooral bekend door haar rol als Jessica in de populaire soap Goede tijden, slechte tijden. Verder heeft ze rollen gehad in projecten als Theo van Gogh en Costa!. Na een aantal keer geen goed einde te hebben gehad bij haar relaties, lijkt het er nu op dat ze erg gelukkig is met 29-jarige Niek Schrijvershof. Uit haar vorige relaties met Thijs Römer en Freek van Noortwijk heeft ze twee kinderen overgehouden. De namen Katja’s lieve kinderen zijn Sammie en Coco.

Binnenkijken bij Katja

Een tijdje terug deelde Katja een aantal foto’s van haar stekje in het kleine dorpje Uitdam. Op slechts 30 minuten van Amsterdam woont ze hier samen met haar vriend en kinderen. Op het platteland kan ze heerlijk haar rust nemen, en wij geven haar zeker geen ongelijk. Katja’s persoonlijkheid weerspiegelt zeker in haar interieur keuzes. Zo staat er een roze bank in de woonkamer en staan er overal prachtige planten. Met de nieuwste keukenapparatuur zijn wij er ook zeker van overtuigd dat alles wat in de keuken wordt gemaakt voortreffelijk smaakt. Geen een ruimte is hetzelfde.

Niet alleen de binnenkant van het huis ziet er tiptop uit. Ook de tuin is voorzien van heerlijk lounge sets waar je in de zomer lekker in weg kan duiken. Ook staat er een vuurkorf in de tuin met daaromheen een aantal zitplekken. De kinderen zullen vast blij zijn dat zij wanneer ze ook maar willen heerlijk marshmallows kunnen roosteren. Eén ding is zeker: wanneer je buiten de tuin in komt, kom je terecht in een echte oase van rust.

 

Bron & Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen