100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de gigantische droomvilla van Daniëlle en Reinout Oerlemans

Daniëlle en Reinout zijn al een tijd geleden verhuisd en wat ziet de woning er bijzonder uit. Wij keken er met ons mond vol tanden naar. Wat hebben zij dit geweldig gedaan.

Daniëlle en Reinout Oerlemans

De Nederlandse Daniëlle Oerlemans is al jaren getrouwd met haar grote liefde Reinout. Samen wonen zijn alweer een aantal jaar in Amerika. Reinout en Daniëlle wonen daar niet alleen, samen hebben ze vier prachtige kinderen: Fiene, Thijmen, Benjamin en Katelyn.

Toen Reinout zijn bedrijf Eyeworks voor een gigantisch bedrag verkocht aan Warner Bros verhuisde het gezin naar Amerika, om daar hun dromen na te jagen. Het stel heeft jaren keihard gewerkt om vervolgens nu te genieten van de luxe om hen heen. En een luxe leven, dat leiden de Oerlemannetjes zeker!

Luxe woning

Daniëlle, Reinout en de kinderen zijn de afgelopen jaren niet op één plek blijven wonen. In 2021 verhuisde het gezin naar een nieuwe villa en ook die ontbreekt hen aan niets.

Zo nu en dan deelt Daniëlle een foto op haar Instagram, waarin zij laat zien hoe haar nieuwe woning eruit ziet. Laatst deelde zij een video, waarin verschillende kamers te zien zijn. Daniëlle loopt door de eetkamer, de woonkamer, de hal en de leeskamer en wij keken er met onze mond vol tanden naar. Wat is dit geweldig ingericht. Deze woning straalt rust uit, maar ook sfeer en gezelligheid. Aan alle details zijn gedacht. De planten in de kamers, de accessoires op de salontafels, de lichtinval in de hal, de gedekte tafel en de boeken in de leeskamer; wij zijn er gek op. Hier mogen Daniëlle en Reinout héél trots op zijn.

Zie hieronder de video die Daniëlle deelde.

Bron: Instagram Daniëlle Oerlemans Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

Daniëlle Oerlemans laat emoties los: 'Daar word ik verdrietig van'
Daniëlle Oerlemans laat emoties los: ‘Daar word ik verdrietig van’
ZIEN: Zoon Reinout en Daniëlle Oerlemans lijkt sprekend op zijn vader!
ZIEN: Zoon Reinout en Daniëlle Oerlemans lijkt sprekend op zijn vader!
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans

Meer over Reinout Oerlemans

ONHERKENBAAR: Reinout en Daniëlle kruipen in de huid van Jutta Leerdam en Jake Paul!
ONHERKENBAAR: Reinout en Daniëlle kruipen in de huid van Jutta Leerdam en Jake Paul!
Zo zagen Daniëlle en Reinout Oerlemans er 24 jaar geleden uit
Zo zagen Daniëlle en Reinout Oerlemans er 24 jaar geleden uit
Lees alle artikelen over Reinout Oerlemans