Binnenkijken in de prachtige woning van Ireen Wüst en Letitia de Jong
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de prachtige woning van Ireen Wüst en Letitia de Jong

Altijd al willen weten hoe de woning van Ireen Wüst en Letitia de Jong eruit ziet? Dat zie je hier!

Ireen Wüst en Letitia de Jong

Alweer een paar jaar is Ireen gelukkig in de liefde. Ze heeft haar hart verloren aan de mooie Letitia de Jong. Inmiddels zijn de twee tortelduifjes ook al getrouwd! Dat gebeurde in het geheim. Aan Libelle TV liet Ireen weten: ‘We zijn een jaar geleden allebei gestopt met schaatsen en hebben ons teruggetrokken uit het openbare leven. Maar we zijn inmiddels inderdaad in het geheim getrouwd.’

Binnenkijken in de woning

In het mooie plaatsje Oranjewoud, vlakbij Heerenveen, hebben Ireen en Letitia een prachtige mooie villa gekocht. En een groene, bosrijke omgeving staat de woning van Ireen en Letitia, hier komen ze in ieder geval goed tot rust!

Op de foto’s zien we dat de villa nog wel wat opknapwerk nodig had, en dus hebben de dames de handen uit de mouwen gestoken! Op Instagram pronkt Ireen maar al te trots met haar nieuwe meubels, en zo krijgen we toch nog een uniek inkijkje in de woning van het sportieve stel. Zo zien we dat de dames gekozen hebben voor een visgraat vloer, strakke muren en veel ramen. Het ziet er waanzinnig mooi uit!

Bron en Beeld: Instagram Ireen Wüst

Delen

Meer over Ireen Wüst

Ireen Wüst over Letitia: 'Ik ben zó ontzettend trots op jou!'
Ireen Wüst over Letitia: ‘Ik ben zó ontzettend trots op jou!’
VIDEO: Zó schattig zag Ireen Wüst er als 16-jarige uit!
VIDEO: Zó schattig zag Ireen Wüst er als 16-jarige uit!
Lees alle artikelen over Ireen Wüst