100%NL Magazine Ireen Wust
Zie ook:
Delen

Ireen Wüst over Letitia: ‘Ik ben zó ontzettend trots op jou!’

Nadat Ireen Wüst haar professionele schaatsen aan de wilgen hing het afgelopen weekend is het vandaag de beurt aan Letitia. Op Instagram laat Ireen weten heel erg trots op haar te zijn.

Ireen Wüst

Afgelopen weekend beleefden Ireen Wüst en Sven Kramer een sensationeel afscheid in een bomvol Thialf. Het werd een feestelijke avond met verschillende toespraken en optredens. Ireen en Sven kregen zelfs ieder een eigen bocht. Het werd een emotionele avond.

Nietsverhullende foto

Alweer een paar jaar is Ireen gelukkig in de liefde. Ze heeft haar hart verloren aan de mooie Letitia de Jong. De twee dames delen een gezamenlijke passie: ook Letitia is schaatster!

In april 2019 trok Ireen de stoute schoenen aan en vroeg ze Letitia ten huwelijk. Helaas door de uitbraak van het coronavirus heeft het stel al twee keer hun huwelijk moeten uitstellen. Aan schaatsen.nl liet Ireen weten: ‘Wanneer we hem nu gaan plannen, weten we nog niet. We hopen ergens in 2021, maar ik durf niks meer met zekerheid te zeggen.’

Een paar maanden geleden deelde Ireen nog een nietsverhullende foto via Instagram. De betreffende foto maakten een hoop tongen los omdat het zo ver buiten de comfort zone van Ireen ligt. De foto zie je hier.

‘Zo ontzettend trots op jou!’

Vandaag deelt Ireen een liefdevolle foto, samen met een prachtige tekst. Want ook voor Letitia is haar schaatscarrière tot een einde gekomen.

Ireen: ‘Lieffie, it is klear! Ik ben zo ontzettend trots op jou! Niet om alles wat je hebt gepresteerd. Maar meer nog om je doorzettingsvermogen , je discipline en gedrevenheid. Maar vooral om wie je bent en dat je altijd oog hebt voor de mensen om je heen, je behulpzaamheid!
Het was niet een gemakkelijke route maar je hebt er wel alles voor gegeven en bent ook wereldkampioen geweest met een wereldrecord! (kan ik niet zeggen!) Nu is het tijd om samen met pensioen te gaan en een nieuw leven te ontdekken. Ik heb er zin in!’

Bron en Beeld: Instagram Ireen Wüst

Delen

Meer over Ireen Wüst

Binnenkijken in de prachtige woning van Ireen Wüst en Letitia de Jong
Binnenkijken in de prachtige woning van Ireen Wüst en Letitia de Jong
VIDEO: Zó schattig zag Ireen Wüst er als 16-jarige uit!
VIDEO: Zó schattig zag Ireen Wüst er als 16-jarige uit!
Lees alle artikelen over Ireen Wüst