ANP Foto, Ronald Koeman
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in het prachtige penthouse van Ronald en Bartina Koeman!

Ronald Koeman is de bondscoach van het Nederlands elftal. Om die reden geven wij jullie een kijkje in zijn te koop staande woning.

Ronald Koeman

Ronald Koeman is een Nederlandse voetbaltrainer en voormalig profvoetballer. Ronald heeft bij grote clubs als Ajax, PSV en Barcelona gespeeld, maar hij heeft als middenvelder ook gespeeld tijdens het EK van 1988, die Nederland won. Naast speler is Ronald ook van grote clubs hoofdtrainer geweest. Denk aan Ajax, PSV en Feyenoord, maar ook buitenlandse clubs als Valencia, Barcelona, Everton en Benfica. In 2018 is Koeman zelfs nog bondscoach geweest van Het Nederlands elftal. Na het WK van 2022 besloot Ronald om het toch weer te proberen en werd hij opnieuw bondscoach van Het Nederlands elftal.

Penthouse in Noordwijk aan Zee

Ronald en Bartina Koeman wonen al sinds 2020 in het penthouse op de tiende verdieping van het appartementencomplex ‘Huis ter Duin’ in Noordwijk aan Zee. Goed nieuws voor strandliefhebbers, Ronald zet de woning te koop! Het penthouse staat nu te koop voor wel 2,7 miljoen euro. In totaal zijn er 3 kamers, waaronder 2 slaap- en 1 badkamer en een oppervlakte van in totaal 145 vierkante meter. Vanuit de slaapkamers is een prachtig uitzicht op zee.

Er is wel iets opvallends aan deze woning, alles is wit of lichtbeige gekleurd! Het feit dat alle meubels, tapijten en muren lichtgekleurd zijn, zorgt er natuurlijk niet voor dat het penthouse ongezellig is. Deze moderne woning liggend aan zee straalt een rustgevend gevoel uit en Ronald en Bartina hebben zo te zien een goede smaak.

Ben jij benieuwd naar de foto’s? Deze zie je hier.

Bron en Beeld: Libelle

Delen