100%NL Magazine John de Bever
Zie ook:
Delen

Binnenkijken nu het nog kan in het prachtige appartement van John de Bever

John en Kees zetten hun luxe appartement in Den Bosch te koop. Wil jij de woning op de valreep nog even zien? Dat kan!

John de Bever

John de Bever is bekend als Nederlands voormalig prof- en zaalvoetballer. Na te stoppen met deze carrière begon hij met zingen. John heeft veel hits op zijn naam staan, maar de bekendste van allemaal is natuurlijk ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’.

De Bever was een van de weinige profvoetballers die uit kwam voor zijn homoseksualiteit. Op 2009 trouwde hij met Kees Tevens die op dat moment zijn vriend en manager was.

Prachtig appartement

Met de carrière van John gaat het heel goed. De zanger staat in oktober zelfs twee keer in Ahoy en daar heeft hij ongelooflijk veel zin in. Samen met zijn man en manager Kees is hij een paar seizoenen te zien geweest in ‘De Bevers’. Iedere week zaten fans vol smart te wachten op een nieuwe aflevering van dit vermakelijke programma. In dit realityprogramma is de woning van John en Kees regelmatig te zien geweest en het ziet er werkelijk prachtig uit.

John en Kees zetten hun luxe appartement in Den Bosch nu te koop en zij verhuizen naar de overkant. De woning wordt nog verbouwd, dus misschien gaan zij dit in een nieuw seizoen van ‘De Bevers’ wel laten zien.

Benieuwd hoe de woning van John en Kees er nu uitziet? Je ziet het onder deze link.

 

Bron en Beeld: Funda

Delen

Meer over John de Bever

LUISTEREN: Wordt dit het nieuwe strijdlied voor de Nederlandse sporters?
LUISTEREN: Wordt dit het nieuwe strijdlied voor de Nederlandse sporters?
Lees alle artikelen over John de Bever