100%NL Magazine Roos Reedijk kopen zonder kijken
Zie ook:
Delen

VIDEO: Binnenkijken in het kleurrijke en gezellige huis van KZK-Roos Reedijk

Roos tovert iedere woning om tot een prachtig paradijs, maar ben jij nou ook zo benieuwd hoe haar eigen woning eruitziet? Wij delen een video.

Kopen Zonder Kijken

Iedere maandagavond zit Nederland massaal voor de buis van weer een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken. Want zal het team van Martijn Krabbé het deze keer opnieuw voor elkaar krijgen om een stel te verblijden met hun droomwoning?

Samen met makelaar Alex van Keulen zet Bob Sikkes zich helemaal in om een perfecte woning aan te kopen op de oververhitte woningmarkt. Dat levert vaak stressvolle situaties op, maar samen met styliste Roos Reedijk weten zij er altijd een práchtige, nieuwe woning van te maken.

Kleurrijk interieur

Wekelijks kan heel Nederland zien hoeveel passie en liefde Roos Reedijk in het interieur van de deelnemers van Kopen Zonder Kijken stopt. Iedere woning tovert zij om tot een paradijs en daarom zijn veel mensen benieuwd hoe Roos’ eigen woning eruitziet.

In onderstaande video neemt Roos de kijkers eens mee in haar prachtige woning. Het ziet er, zoals wij al hadden verwacht, heel kleurrijk en gezellig uit. Roos gebruikt in haar woning accessoires die veel mensen niet snel zouden kopen, of kleuren die veel mensen niet durven te kiezen. Zo zien wij in de woonkamer veel accessoires van dieren en felle kleuren als roze en geel. De keuken en badkamer zijn juist donker, maar ook heel sfeervol. Wij wisten het al, maar weten het nu zeker: Roos is écht goed in haar beroep als styliste.

Bron en Beeld: YouTube De Telegraaf

Delen