100%NL Magazine Birgit Schuurmam
Zie ook:
Delen

Birgit Schuurman krijgt vervelende vraag na zwangerschap

Het is een vraag waar geen enkele kersverse mama op zit te wachten nadat ze een paar maanden geleden is bevallen. Birgit vertelt hierover op haar Instagram Stories.

Birgit Schuurman

Op 31-12-2021 zijn Birgit Schuurman en haar vriend Sander de trotse ouders geworden van een prachtige zoon: Jimi. Zoon Chico is daarmee grote broer geworden! Jimi is het eerste kindje voor het gelukkige stel samen. Uit een eerdere relatie heeft Birgit al een zoon Chico, die nu dus grote broer is! Haar eerste zoon Chico kreeg ze met haar ex Arne Toonen. De vader van haar tweede zoontje is Sander van Haarlem met wie ze ondertussen alweer langer dan twee jaar samen is.

Openhartig

Een paar weken geleden was Birgit nog heel openhartig over haar zwangerschap en dat het helemaal niet vanzelfsprekend was dat Jimi er zou komen. Zo schreef ze: ‘Na de onderzoeken was gebleken dat ik allemaal poliepen in mijn baarmoeder had, bloedwaardes die op endometriose duidde en een mri die adenomyose liet zien. Dat samen met mijn leeftijd en de hoeveelheid zaadcellen van mijn lief stemde de arts alles behalve hoopvol. We moesten toch ook denken aan eventuele eicel-donatie mochten we echt een kindje willen…’ Gelukkig voor Birgit en Sander was de 1e ICSI/IVP poging na een operatie meteen raak!

Vervelende vraag

Het is een vraag waar geen enkele kersverse mama op zit te wachten nadat ze een paar maanden geleden is bevallen. Op Instagram Stories post Birgit hierover een berichtje.

‘Ja hoor, net DE VRAAG gekregen die echt niet zo gezellig is als je een paar maanden geleden bent bevallen en je nog beetje (boel) buikje hebt: “Ja… zie ik t goed?”‘

‘Ik weet niet wat je denkt te zien, maar geen nieuwe zwangerschap in ieder geval. Maar wel gewoon een buik die 9 maanden mega is uitgerekt en nog niet strak terug is… if ever…’

‘Dus mocht je niet iemand echt zien waggelen met 8/9 maanden buik en gebroken vliezen… zeg dan maar nooit “Zie ik t goed?” Behalve als t over iets anders gaat, bv “Zie ik t goed, heb je je haar geknipt? Of heb je een nieuwe fiets ofzo? Dat kan dan weer wel’ besluit Birgit haar berichtje.

100pmagazine_birgitschuurman

 

Bron en Beeld: Instagram Birgit Schuurman.

Delen

Meer over Birgit Schuurman

Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
WAUW: Birgit Schuurman poseert naakt op het strand
WAUW: Birgit Schuurman poseert naakt op het strand
Lees alle artikelen over Birgit Schuurman