100%NL Magazine Masked Singer
Delen

Het raden kan weer beginnen: Welke BN’ers doen er mee aan The Masked Singer?

Het succes van 'The Masked Singer' was afgelopen jaar groots! Iedere weken schoten de kijkcijfers door het dak en Nederland zat massaal voor de buis om te raden welke BN'ers er toch verscholen zaten in die mooie kostuums.

Tijdens de jaarwisseling komt RTL met een speciale aflevering van ‘The Masked Singer’. Tijdens deze avond doen 5 BN’ers mee, uiteraard onherkenbaar, maar maken ze zich ook bekend aan het einde van de avond!

RTL heeft de eerste beelden gedeeld via social media. Zo zien we een Sneeuwpop, een Klok, Vuurwerk, een Oliebol en Champagne! Om de kijkers alvast warm te krijgen voor deze speciale editie is er iedere avond een stukje te zien tijdens RTL Boulevard. Ook worden er al hints gegeven!

Op social media wordt er al flink gespeculeerd over de BN’ers en de kostuums. Ze denken vooral te weten wie er schuil gaat achter de Klok! Zo worden vaak de namen van Robert ten Brink en Kees Tol genoemd! Maar ook Henny Huisman, Jeroen Pauw en Ron Boszhard worden als verdachten gezien. Denken jullie al te weten wie er in de kostuums zitten?

Bron en Beeld: Instagram RTL

Delen