Zo vierden de BN'ers Koningsdag!
Delen

Zo vierden de BN’ers Koningsdag!

Gisteren werd Koning Willem-Alexander alweer 53 jaar oud en dus kleurde heel Nederland weer oranje! Toch was het dit jaar wel een andere Koningsdag dan voorheen, maar dat mocht de pret duidelijk niet drukken! Iedereen maakte er een mooie dag van thuis, zo ook de BN'ers!

Gerard Joling

Samen met Ali B heeft Gerard Joling zich gister ingezet voor de ouderen. Ze zijn gaan optreden vanuit de tuin zodat de ouderen vanaf hun balkonnetje konden genieten van de gezelligheid.

Daphne Deckers

Geheel in stijl vierde Daphne Deckers Koningsdag thuis! Wat een vrolijke foto!

100%NL Magazine Daphne Deckers

Leco van Zadelhoff

Ook Leco ging gisteren gekleed in het oranje. Zelfs zijn hondje had ook een hele feestelijke strik om! Leco: ‘Met of zonder feest 27 april lopen wij incl de hond Paco in het oranje’.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Gisteren werd Koningsdag omgetoverd tot Woningsdag, en deze dag namen Ruud de Wild en Olcay Gulsen wel heel serieus, want zij zijn gisteren samenwonen! Heel veel geluk Ruud en Olcay!

Monique Smit

Monique deelde een te lieve foto van haar twee zoontjes, gekleed in het oranje!

Simon & Annemarie Keizer

Ook Simon en Annemarie bleven gisteren thuis. Dochtertje Kiki had ook de oranjekoorts te pakken en straalde met haar eigen kroontje!

Martijn Krabbé

Martijn en zijn vrouw Deborah hebben samen geproost op de verjaardag van de Koning. Martijn: ‘Dit was geweldig!’

Patty Brard

Patty Brard postte een hele vrolijke foto vanaf Ibiza. ‘Ik mis mijn landje! Blijf binnen, blijf veilig, blijf kalm, binnen is t echt ook leuk!’, schrijft Patty.

 

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen