100%NL Magazine Pasen
Delen

Zó vierden de BN’ers Pasen!

Het was een Pasen van uitersten. Afgelopen zondag scheen nog vaak de zon, en alhoewel het fris was buiten was het wel te doen. Gisteren daarentegen wisselden zonnestralen zich af met sneeuw- en hagelbuien. Hoe bizar! Het was een lang en gezellig weekend, waar ook de BN'ers volop van genoten!

Nick en Kirsten Schilder

Kirsten Schilder haalde alles uit de kast voor Pasen en ging zelfs verkleed als een Paashaas! Jongste dochter Jackie daarentegen had andere plannen. Zij trok liever een prinsessenjurk aan. En geef haar eens ongelijk 😉

Jan Smit

Ook in huize Smit werd Pasen dit jaar niet vergeten. Met een overheerlijk Paasontbijt werd de dag gestart. Met beschilderde eitjes, bijpassende servetten en de lekkerste gerechten was het feest compleet.

Chantal Janzen

Tradities zijn er om in ere te houden en dus zette Chantal Janzen ook dit jaar weer haar konijnenoren op. Ze heeft de dag natuurlijk doorgebracht met haar mooie gezin.

Monique Westenberg

Samen met haar grote liefde, zoontje André, maakte Monique er een vrolijk Pasen van. Voordat er eieren werden gezocht bakten Monique en André eerst samen koekjes die daarna vrolijk werden versierd.

Simon en Annemarie Keizer

‘Fijne Paasdag van de Keizertjes’, schrijft Annemarie bij een te leuk gezinskiekje. Het gezin bracht Pasen samen door met familie, in het eigen dorp Volendam.

Jeroen van der Boom

Binnenkort gaat het gezin van der Boom verhuizen, maar vooralsnog werd Pasen in hun huidige woning gevierd. Op Instagram deelt Jeroen een te gezellige foto van het gezin met een heerlijk gedekte tafel. Dat werd genieten!

Gerard Joling

Gerard liet afgelopen weekend weer de beste kan van hem zien en bracht een bezoekje aan zijn moeder Janny. En zoals de twee het altijd doen als ze elkaar zien maakten ze een gezellige foto samen!

Sylvie Meis

Sylvie Meis laat geen gelegenheid aan zich voorbij gaan om helemaal all the way uit te pakken. Ook deze Pasen koos ze voor een prachtige voorjaarsoutfit mét bijpassende oortjes.

 

 

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen