Dit was dé grote verrassing tijdens de Boer zoekt Vrouw-reünie!
Delen

Dit was dé grote verrassing tijdens de Boer zoekt Vrouw-reünie!

Boer Willem kreeg afgelopen seizoen maar 6 brieven toegestuurd. Net niet genoeg om mee te doen aan het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw. Hij besloot het heft in eigen handen te nemen en ging zelf op zoek naar een nieuwe vriendin. Met succes!

In de eerste aflevering maakte boer Willem al enorme indruk. Hij had een ontzettend hoge gunfactor bij het publiek en iedereen wilde maar al te graag dat hij met een leuk iemand zou eindigen. In de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw werd duidelijk dat hij uiteindelijk de liefde heeft gevonden!

Willem is met vijf van de zes dames op date gegaan van wie hij een brief had gekregen. Na een paar wandelingen in het natuurgebied kwam Willem erachter dat hij Rineke wel heel leuk vond. Ze werden verliefd, maar Rineke maakte in december een einde aan de relatie. “Ik had het even stopgezet van december tot februari, maar in de tijd dat we geen contact hadden bleven de kriebels,” vertelt Rineke.

De twee hebben zelfs al trouwplannen!  “Ik snap nog steeds niet waarom ze ja zei”, zegt Willem. “Over drie jaar wil ik aan trouwen denken”, zegt Rineke. “Maar nog niet gelijk.”

https://www.instagram.com/p/B_LIq7-Bi3f/

Bron: RTL Boulevard | Beeld:

Delen