JAAA: Dít leuke Boer Zoekt Vrouw stel gaat trouwen!
Zie ook:
Delen

JAAA: Dít leuke Boer Zoekt Vrouw stel gaat trouwen!

Heel leuk nieuws uit Boer Zoekt Vrouw-land! Want een boerin uit het populaire programma is ten huwelijk gevraagd! Dít leuke stel gaat trouwen!

Het gaat om boerin Michelle en haar vriend Maarten zetten de volgende stap in hun relatie. Boer Zoekt Vrouw laat weten dat Maarten vorige week op zijn knieën is gegaan en dat Michelle volmondig ja heeft geroepen. En bij dit prachtige nieuws hoort natuurlijk ook een prachtige ring!

Champignonkweekster Michelle kon de liefde niet vinden en dus gaf ze zich op voor Boer Zoekt Vrouw. Uiteindelijk veroverde Maarten haar hart en is het stel tot op de dag van vandaag nog hartstikke gelukkig met elkaar. Wanneer het huwelijk plaats gaat vinden is nog niet bekend. Aan de website van Boer Zoekt Vrouw laat Michelle weten: ‘Ik wil het liefst in het voorjaar trouwen, maar niet als het op anderhalve meter moet, dat zie ik niet zo zitten. Dus we wachten nog even met alles echt vast te leggen. ‘

Twee weken geleden werd nog bekend dat er een ander populair Boer Zoekt Vrouw koppel helaas uit elkaar is gegaan, dat lees je hier.

Bron en Beeld: Instagram, Boer Zoekt Vrouw, KRO NCRV

Delen