100%NL Magazine Bonnie st. Claire
Delen

BREAKING NEWS: Bonnie St. Claire en echtgenoot gaan scheiden

Dit maakte Bonnie vandaag bekend...

Bonnie St. Claire

Toen Bonnie St. Claire op 17-jarige leeftijd werd ontdekt tijdens een concert van Peter Koelewijn kwam haar zangcarrière in een stroomversnelling. In de jaren daarna scoorde Bonnie hit na hit zoals ‘Pierrot’, ‘Bonnie kom je buiten spelen’ en ‘Sla je arm om mij heen’.

Naast haar succesjaren heeft Bonnie ook wat mindere jaren gekend. Zo kampte de zangeres met een heftige alcoholverslaving en werd ze meerdere malen veroordeeld vanwege het rijden onder invloed. In 2021 kwam Bonnie met een autobiografie uit en liet ze weten sinds 2018 geen alcohol meer te drinken.

Echtscheiding

Bonnie is jaren samen geweest met haar partner Anne-Jan Jongbloed. Story schreef er al over, maar nu vertelt Bonnie het zelf via Instagram: zij gaan scheiden. ‘Naar aanleiding van een artikel in de Story vandaag, wil ik via deze weg laten weten dat Anne Jan en ik onlangs hebben besloten om ieder onze eigen weg te gaan. Dit is in goed overleg gegaan. Zonder ruzies en er is bij beiden ook geen ander in het spel. Zo kan het dus ook. We gunnen elkaar oprecht het allerbeste. Anne Jan heeft inmiddels een eigen woning, en aangezien dat vlakbij zee is ben ik daar zelfs de afgelopen tijd met het mooie weer regelmatig te vinden. En Anne Jan gaat ook nog regelmatig mee naar mijn optredens. Dus we verliezen elkaar niet uit het oog. Ik concentreer me heerlijk op mijn werk en de leuke optredens die in de agenda staan! En geniet vooral van het leven’, schrijft zij. Wat fijn dat de twee als goede vrienden uit elkaar gaan.

https://www.instagram.com/p/CxHzy0ZI6AE/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Bonnie St. Claire en Story

Delen