100%NL Magazine Boer Haico en Ellen
Zie ook:
Delen

BREAKING: Boer zoekt vrouw-Haico en Ellen uit elkaar

De twee gaven hun relatie een kans en zij leken het heel leuk met elkaar te hebben, maar helaas zijn boer Haico en Ellen geen koppel meer.

Boer zoekt Vrouw

Al sinds 2004 is het programma Boer zoekt Vrouw een groot succes binnen Nederland. Yvon Jaspers is het gezicht van dit programma en zij probeert ieder seizoen meerdere boeren te koppelen. Dit met veel succes, want er zijn al veel Boer zoekt vrouw-bruiloften geweest en er zijn al veel Boer zoekt vrouw-kinderen geboren.

Boer Haico en Ellen

Het afgelopen seizoen heeft heel Nederland kunnen zien dat boer Haico en Ellen hun relatie na de opnames een kans wilden geven. De twee leken het heel goed met elkaar te kunnen vinden, maar helaas is er toch een einde gekomen aan deze relatie. Op de website van Boer zoekt vrouw is het volgende te lezen: ‘In de afgelopen maanden hebben we elkaar beter leren kennen en zijn we nu tot het besluit gekomen dat we helaas niet zo goed bij elkaar passen als we zo graag hadden gehoopt en gedacht’, vertellen Haico en Ellen. ‘We zijn elkaar erg dankbaar voor dit mooie avontuur en hebben nog steeds goed contact met elkaar.’

Wat jammer zeg. Wij hopen dat zowel boer Haico als Ellen binnenkort de ware tegenkomen.

Bron: Boer zoekt vrouw en Beeld: Instagram Yvon Jaspers

Delen