100%NL Magazine Andre
Zie ook:
Delen

Bridget doet boekje open over tijd met André: ‘doodsbedreigingen, inbraken en vernielingen’

Begin vorig jaar had Bridget Maasland een kortstondige relatie met André Hazes. In de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed van Malou Holhuijsen en Roos Schlikker doet Bridget een boekje open over alles wat er is gebeurd.

Affaire

De relatie tussen Bridget en André duurde niet heel lang, maar werd destijds wel breed uitgemeten in het nieuws. Het werd Bridget ook niet in dank afgenomen dat ze de relatie tussen Monique en André kapot had gemaakt.

Bedreigingen

“Toen is er zo veel gebeurd, zoveel naars. Ik heb dreigbrieven thuis gehad, aan mijn zoons adres, aan mijn ouders adres en aan mijn eigen adres. Doodsbedreigingen, inbraken, vernielingen. Er zijn heel veel nare dingen gebeurd”, vertelt Bridget over de periode, nadat André weer terug was bij zijn ex Monique.

Jammer

Bridget vindt het jammer hoe het is gegaan, maar neemt André ook wel het een en ander kwalijk: “Dat hij eigenlijk nooit voor mij op is gekomen, dat hij alles eigenlijk maar zo heeft gelaten want dat was het beste voor hemzelf.”

Sarah van Soelen

André heeft inmiddels de moeder van zijn kind weer verlaten en heeft al een half jaar een relatie met Sarah van Soelen. Zij heeft ook enorm veel last van de media-aandacht en vloog afgelopen week naar Spanje om ermee te leren omgaan.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland