100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland geeft rondleiding in haar perfect gestylde woning!

Bridget Maasland geeft een rondleiding aan al haar volgers door haar prachtige woning. Wauw, wauw en nog eens WAUW!

Een dubbel benedenhuis op een hoek in het prachtige Amsterdam, daar woont Bridget Maasland samen met haar zoon Mees. Volgens Bridget is dit haar ‘droomhuis’ en wij snappen helemaal waarom.

Op Instagram trakteert Bridget haar volgers op een rondleiding door de gehele woning. Wat meteen opvalt is dat de woning in alle opzichten perfect gestyled is. Alles is tot in de puntjes af en er hangt een hele fijne sfeer.

Samen met haar ouders en broer heeft Bridget woonwinkel ‘Melting Pot’, ook in Amsterdam. Het moet daarom geen verrassing zijn dat dat goed terug te zien is in de woning van Bridget. Let vooral even op de keuken, wat een beauty zo met die stenen muur. Wat een droomhuis, zeker weten dat Bridget en Mees hier voor lange tijd gelukkig zullen blijven!

Op het Instagram account van Bridget zien we vaak kiekjes voorbijkomen van haar warme huis. Met onder andere een spiksplinternieuwe badkamer en een knusse woonkamer kunnen wij met zekerheid zeggen dat Bridget en Mees zich hier lekker op hun plek voelen. Benieuwd naar het prachtige interieur? Je ziet de foto’s hieronder:

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Lees alle artikelen over Bridget Maasland