100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Als twee druppels water! Dít is de mooie moeder van Bridget Maasland

Bridget is inmiddels alweer 48 jaar, maar ziet er nog altijd heel goed uit! Nu blijkt dat ze deze looks duidelijk van haar moeder heeft geërfd. Want die ziet er ook nog fantastisch uit!

Bridget Maasland

Bridget Maasland is één van de Nederlandse presentatrices die we dagelijks op televisie zien. Jaren geleden presenteerde Bridget verschillende programma’s voor BNN, maar in 2007 stapte zij over naar RTL. Vanaf dat moment heeft Bridget RTL Boulevard gepresenteerd, totdat zij de zender verliet. Bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom kwam Bridget in 2016 weer terug bij RTL en is zij RTL Boulevard weer gaan presenteren. Op liefdesgebied is het momenteel rustig bij de presentatrice, maar daar zit zij niet zo over in, want de liefde van haar leven heeft zij toch al gevonden: haar 14-jarige zoontje Mees.

Moeder

Maar niet alleen met haar zoon Mees heeft Bridget een fantastische band, ook met haar moeder. El Maasland-Kleijwegt is inmiddels alweer over de 70, maar lijkt met haar blonde halflange haar enorm veel op haar dochter. Of moeten we zeggen: Bridget lijkt enorm veel op haar moeder. 😉

Elly, zoals ze zichzelf noemt op Instagram is bovendien ook nog een echte fashionista. Ze poseert in de mooiste kleding op haar Instagram. Dat is ook niet raar, want El heeft een carrière als visagist achter de rug.

Vandaag deelde Bridget een te leuke selfie, samen met haar moeder. En wauw: allebei de dames zien er prachtig uit, ze stralen tegen je op!

 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Lees alle artikelen over Bridget Maasland