100%NL Magazine Britt Dekker

Britt Dekker emotioneel: ‘Kon je maar terug komen…’

Op Instagram staat Britt Dekker bij de sterfdag van haar geliefde vader.

Britt Dekker

In 2009 maakte Britt Dekker haar televisiedebuut in het RTL 5-datingprogramma ‘Take me out’. In april 2012 co-presenteerde ze ‘Britt en Ymke en het mysterie van…’ op RTL 5, waarin ze samen met Ymke Wieringa elke week een mysterie ontrafelden tijdens hun wereldreis.

Daarnaast heeft Britt ook deelgenomen aan andere televisieprogramma’s zoals ‘Echte meisjes in de jungle’ en ‘De zomer van Britt & Ymke’, ze heeft geposeerd voor Playboy én speelde in films zoals ‘Silverstar’ en Whitestar’.

Vader

In 2017 overleed de vader van Britt, nadat hij viel in zijn bakkerij. Een hele schok voor Britt en haar familie. Een ontroostbare Britt schreef destijds op X: ‘M’n vader was gisteren gevallen in z’n bakkerijtje en nu is hij daarom overleden. Maar ik kan niet zonder m’n vader, kan het gwn niet geloven hij was zo cool en grappig en lief en de beste. Bedankt voor alles pap, wat bij elkaar hoort komt bij elkaar terug dus tot later.’

Emotioneel

Vandaag is het alweer 6 jaar geleden dat de vader van Britt plotseling kwam te overlijden. Bij een liefdevolle foto schrijft ze: ‘Vandaag moeten we je alweer 6 jaar missen. Had mijn vader er zo graag bij gehad op het Europees Kampioenschap, wat had hij dat cool gevonden! Zo jammer dat hij zoveel moet missen en alles wat we meemaken zonder hem is. Kon je maar terug komen, al was het maar voor één dag volgend jaar als ik ga trouwen…’

Volgend jaar gaat Britt trouwen met haar grote liefde Max. We kunnen helemaal begrijpen dat Britt het heel moeilijk vindt dat haar vader haar niet naar het altaar kan brengen.

We wensen Britt en haar familie heel veel sterkte vandaag.

Beeld: ANP, Bron: Instagram Britt Dekker