Zo zien de broer en zus van Lil Kleine eruit!
Zie ook:
Delen

Zo zien de broer en zus van Lil Kleine eruit!

Jorik Scholten, ook wel bekend als Lil' Kleine, is een Nederlands muzikant en artiest. Samen met Ronnie Flex kwam hij met het nummer Drank & Drugs in 2015 op nummer 1 in de Top 100. De rapper heeft niet alleen een bijzondere band met zijn vader, maar Jorik heeft ook nog een jonger zusje en een oudere broer waar hij een sterke band mee heeft. Dit zijn Nova en Nout!

Zusje Nova Terts

Jorik heeft een jonger zusje genaamd Nova Terts Scholten. We zien haar niet zo vaak voorbij komen, maar hij ziet zijn zusje regelmatig. Nova plaatst ook vaak foto’s samen met haar neefje Lío en natuurlijk met haar broer. Hoewel ze heel close zijn, lijken ze totaal niet op elkaar!

Broer Nout

Nout houdt iets minder van de schijnwerpers. Terwijl zijn zusje Nova bijna 12.000 volgers heeft op Instagram, lijkt hij niet op social medium te zitten. Toch hebben we een foto van hem kunnen vinden op de Instagram van Nova en van zijn vader. Ook Nout lijkt niet veel op zijn broer Jorik!

Zo vader, Zo zoon

Lil’ en zijn vader zijn twee handen op een buik. Ze kunnen onwijs lachen met elkaar en hebben samen veel meegemaakt. Zijn vader staat altijd achter hem en dat is prachtig om te zien. Zijn vader, Maarten, heeft ook een Instagram account waarop hij veel foto’s van hun samen plaatst. Aan de foto’s, teksten en de brede glimlach van zijn vader te zien is hij iemand met veel humor.

Familiefoto

Lil’ Kleine heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij geen goede band heeft met zijn moeder. Maar met zijn vader Maarten, broer Nout en zusje Nova heeft hij wel een hele speciale band. Op de Instagram van Nova zien we verschillende foto’s, waaronder een hele leuke foto van Jorik, Maarten, Nout en zijzelf. Ook de vader van Jorik heeft Instagram, en daar vinden we ook de leukste kiekjes! We kunnen in ieder geval goed zien dat het broers en zus zijn! Het zoontje van Lil’ Kleine is vaak het stralende middelpunt, wat een schatje is het ook!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Lil Kleine

Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen? Dit zegt ze erover
Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen? Dit zegt ze erover
Lil Kleine: 'Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn'
Lil Kleine: ‘Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn’
Lees alle artikelen over Lil Kleine