100%NL Magazine Lil Kleine
Zie ook:
Delen

Lil Kleine: ‘Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn’

Nadat Jamie Vaes haar verhaal in de media heeft gedaan, laat nu Jorik van zich horen. Dat niet alleen; hij zong er ook over.

Lil Kleine

Lil Kleine is de artiestennaam van Jorik Scholten. Lil Kleine zullen de meeste mensen kennen als rapper, bekend van liedjes als ‘Drank & Drugs’, ‘Investeren in de liefde’ en ‘Krantenwijk’. Tot vorig jaar leek de rapper alles te hebben en ontzettend gelukkig te zijn. Hij had immers een grote carrière, een vriendin én een kind. Dit geluk verdween als sneeuw voor de zon, nadat Jorik vorig jaar in het nieuws kwam na diverse beschuldigingen. Zij vriendin ging bij hem weg, zijn carrière stond stil en hij zag zijn zoontje een jaar lang niet.

Uitlaatklep

Jorik’s ex Jamie Vaes heeft haar kant van het verhaal meerdere keren laten horen en Jorik hield al die tijd stil. Tot vandaag, want de rapper deelt nu een bericht op Instagram, waarin hij in het kort zijn kant van het verhaal vertelt. Over deze gevoelens en momenten heeft hij ook gezongen. ‘Muziek is mijn uitlaatklep. Dat is het al geweest sinds ik 8 jaar ben. Ik brak door op mijn 16e en heb ongelooflijk veel succes gekend en records verbroken. Dit bracht mij ontzettend veel moois maar had ook een donkere kant. Roem, geld, drank en drugs is een gevaarlijke cocktail’, begint hij zijn verhaal.

Relatie en zoon

Niet alleen over zijn drank- en drugsverslaving wordt gesproken in dit bericht, ook over zijn relatie en zoontje heeft hij het. ‘Vanuit die cocktail ben ik in een relatie gestapt. In die relatie is het slechtste van ons beide naar boven gekomen maar is ook het allermooiste wat er is ontstaan. Lío. De pijn en gemis die ik een jaar lang heb gevoeld omdat ik hem niet kon zien of spreken is echt een nachtmerrie geweest. Maar hij is ook de reden dat ik de strijd met mezelf aan ga en probeer een beter mens te zijn die betere keuzes zal maken.

‘Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn. Maar ik wil mezelf ook nooit meer verliezen. Ik heb heel lang getwijfeld of ik de tekst op de single van Boef moest doen. Zeker nu ik eindelijk weer contact heb met mijn kind. Maar dit komt uit mijn hart en moest er een keer uit. Ik ben al heel lang stil, en heb nooit mijn mond opengetrokken, of met modder gegooid. Er zijn zoveel verhalen over mij waarin ik mezelf totaal niet herken. Op dit nummer vertel ik mijn kant van het verhaal. Aan het einde van de dag zijn we allemaal verantwoordelijk voor onze eigen keuzes. Voor mij is dit nummer een manier geweest om een hoofdstuk af te sluiten en hoop ik dat de toekomst er voor iedereen positief uit ziet’, vertelt hij.

Bron en Beeld: Instagram Lil Kleine.

Delen

Meer over Lil Kleine

Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen? Dit zegt ze erover
Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen? Dit zegt ze erover
Lil Kleine op vrije voeten in afwachting van onderzoek
Lil Kleine op vrije voeten in afwachting van onderzoek
Lees alle artikelen over Lil Kleine