100%NL Magazine Dit is het broertje van Maan
Zie ook:
Delen

Eén gezicht: dit is de knappe broer van Maan!

Zangeres Maan zingt de sterren van de hemel (kon ook niet anders met zo’n naam) en heeft zich in Nederland behoorlijk op de kaart gezet. Maar wist je ook dat Maan een hele knappe broer heeft die ontzettend veel op haar lijkt?

Van TVOH naar The Streamers

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook is was ze te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live. Haar familie houdt ze alleen liever uit de schijnwerpers. Zoals haar broer Storm!

Storm de Steenwinkel

Storm de Steenwinkel is het jongere broertje van Maan en lijkt précies op zijn zus. Het is eigenlijk gewoon maan maar dan met kort haar. Broer en zus hebben beide bruin haar, blauwe ogen én bijzondere namen. Maan en Storm zijn niet namen die je dagelijks hoort.

Instagram

Storm heeft ook een openbaar Instagram account en deelt soms foto’s met zijn zus. Op deze foto genieten Storm, Maan en een paar mannelijke vrienden van een dagje op de boot. Storm en Maan hebben een geweldige band met elkaar.

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Maan

GEWELDIG: Maan en Karel delen heel mooi nieuws
GEWELDIG: Maan en Karel delen heel mooi nieuws
WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
Lees alle artikelen over Maan