100%NL Magazine wendy van dijk hond

ZIEN: Dit is de leuke broer van Wendy van Dijk

Wendy van Dijk kennen we natuurlijk allemaal, maar kennen jullie ook haar leuke broer Mike?

Broer Mike

Wendy heeft 1 broer: Mike van Dijk. Ondanks dat de twee het allebei heel druk hebben, gaan de twee hartstikke goed met elkaar om.

Met Nationale broer en zus-dag vorig jaar zette Wendy haar broer Mike in het zonnetje, met daarbij een vrolijke foto. Wendy schreef toen: ‘Tussen ons drukke leven door met alle verantwoordelijkheden en alle ups en downs die erbij horen, is er niets leukers dan af en toe teruggaan naar dat kind gevoel. Samen huppelend door zo’n pretpark ( ik kan daar nooit normaal lopen) Mike die alleen maar grapjes uithaalt met de kids en wij samen om niks de slappe lach krijgen omdat alleen wij elkaars humor snappen. Ik hoop dat we dat nooit kwijtraken. Lieve grote broer: ik hou van jou!!’

Moeder

Niet alleen met haar broer Mike is Wendy heel close, ook met haar moeder Tiny heeft Wendy een hele goede band. Afgelopen zomer gingen moeder en dochter nog samen op vakantie.

Bij een mooie selfie schreef Wendy toen: ‘Je doet het allemaal maar even lieverd. 77 jaar sterk. Elke ochtend maak je een stevige wandeling en dat zet je voort hier in de vakantie. Elke ochtend om 7:30 een uur en een kwartier de pas erin! Je bent een voorbeeld voor ons allen.’

Dochter Lizzy

Samen met haar man Erland Galjaard heeft Wendy dochter Lizzy. Lizzy lijkt niet alleen sprekend op Wendy, het is gewoon een mini-versie van haar moeder. Want net als haar moeder geniet Lizzy van de spotlights en houdt ze ontzettend veel van dansen.

Vorige week dansten Wendy en Lizzy er nog op los tijdens de opnames van de dansmarathon. Die leuke video zie je hier.

 

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk