100%NL Magazine Wendy van Dijk
Zie ook:
Delen

VIDEO: Wendy van Dijk en dochter Lizzy dansen erop los!

Afgelopen weekend was Wendy van Dijk erbij: de dansmarathon. Samen met haar dochter Lizzy danste ze erop los om de deelnemers aan te moedigen.

Wendy van Dijk en dochter Lizzy

Het was een groot spektakel: de Dansmarathon op SBS6. Uiteraard was Wendy van Dijk ook van de partij, Maar liefst vijftig uur duurde de Dansmarathon. Honderd koppels gingen de uitdaging aan en dansten erop los. De koppel die het het langst volhield en de minste rusttijd nam ging ervandoor met de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro!

Na 50 uur werd uiteindelijk bekend dat koppel 89 had gewonnen. Jermaine en Tawatha namen in de 50 uur maar 35(!) minuten rust. Bizar!

Om de sfeer er bij de deelnemers in te houden besloten Wendy en dochter Lizzy om een handje te helpen. Op Instagram zien we een mooi moeder-dochter moment. Het is duidelijk dat Lizzy de dans-genen van haar moeder heeft gekregen. 😉

Hometour

Samen met haar gezin woont Wendy in een prachtige woning. Wendy woont in het oude koetshuis van een nabijgelegen kasteel. Het heeft bijzondere gevels en een grote tuin. Bij binnenkomst kom je gelijk in de woonkamer terecht waar een grote bank staat inclusief openhaard. Volgens Wendy hebben ze werkelijk álles onder handen genomen. Nieuwsgierig naar hoe het er vanbinnen uit ziet? Dat zie je hier. 😉

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk