100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol deelt emotionele herinnering: ‘Mooi meisje van me, wat mis ik jou toch’

Caroline Mol kreeg via haar iPhone een emotionele herinnering.

Caroline Mol

De donkere schone uit Volendam is hard op weg om een ware influencer te worden. Ze is al jaren samen met zanger Jan Dulles en samen hebben ze drie kinderen. Alsof ze het nog niet druk genoeg heeft heeft Caroline sinds kort ook een eigen webshop: Will & James. Deze runt ze samen met haar vriendin Corine.

Donna

Jan en Caroline hebben samen drie kinderen: James, Donna en Lina. Dochter Donna overleed plotseling toen ze nog maar 3 maanden oud was. Een schok ging niet alleen door Volendam, maar door heel Nederland. Iedereen leefde mee met het intense verdriet van Jan en Caroline.

Kort daarna raakte Caroline opnieuw in verwachting, opnieuw van een meisje. Een dubbele zwangerschap voor Caroline, waarbij verdriet en geluk dicht bij elkaar lagen. Dochter Lina kwam ter wereld en is vanaf moment een het hartendiefje van Jan en Caroline. Het vrolijke meisje is altijd aan het lachen en brengt een hoop gezelligheid met zich mee!

Emotionele herinnering

iPhone-gebruikers zullen het wel herkennen: de herinneringen van je foto’s. Vandaag kreeg ook Caroline zo’n herinnering op haar telefoon. Het was een foto van haar geliefde dochter Donna.

‘Herinneringen die via je iPhone in beeld komen. Heel mooi altijd maar ik zou willen dat ik het een tijdje kon uitschakelen nu. Mooi meisje van me, wat mis ik jou toch.’

Het is onvoorstelbaar dat zo’n mooi meisje er niet meer is. Ook de volgers van Caroline vinden dat en plaatsen massaal hartjes onder post.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Lees alle artikelen over Caroline Mol