CUTE: Caroline Mol deelt mierzoete video van lachende Lina
Zie ook:
Delen

CUTE: Caroline Mol deelt mierzoete video van lachende Lina

Bij het zien van de video, moét het geluid aan, want de lach van Lina is zo aanstekelijk en ontzettend schattig. Wat een lieverd is het toch..

Caroline Mol

Caroline is al lang niet meer alleen de vriendin van Jan Dulles. Met ruim 45.000 volgers en verschillende grote samenwerkingen kan zij zich een ware influencer noemen. Caroline plaatst dagelijks de leuke, maar ook minder leuke momenten op Instagram met haar volgers. De ontelbaar veel te lieve en schattige foto’s en video’s van James, Lina en overleden dochtertje Donna bijvoorbeeld. Iedereen smelt er keer op keer bij weg, maar het roept vaak ook emoties op. Caroline’s volgers reageren dan ook altijd massaal onder alles wat zij deelt.

Aanstekelijke lach

Op de foto’s en video’s van Jan en Caroline is één ding meer dan duidelijk geworden: Lina is nooit chagrijnig. Zij laat iedereen om zich heen lachen, is beste vrienden met haar grote broer James en zij heeft Jan en Caroline een hoop blijdschap en geluk weten te bezorgen na hun verdrietige en donkere periode in hun leven. Ook nu deelt Caroline weer een aanstekelijke video van Lina. Bij het kijken van de video is het genoodzaakt om het geluid aan te zetten, want deze schattige lach wil je niet missen. ‘Gewoon een gezellig filmpje’, schrijft zij onder de video. Wij smelten wederom weg bij dit filmpje en ook Caroline’s volgers genieten mee van haar geluk. ‘Wat een moppie, en wat ziet ze er leuk uit’ en ‘Ach wat een heerlijke pretletter is het toch. Hier moet je toch wel blij van worden’, schrijven zij. Heerlijk kindje is het ook..

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

LIEF: Caroline Mol deelt té schattige net-uit-bed-foto van James en Lina!
LIEF: Caroline Mol deelt té schattige net-uit-bed-foto van James en Lina!
Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: 'Die dag was dubbel voor mij'
Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: ‘Die dag was dubbel voor mij’
Lees alle artikelen over Caroline Mol