100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol in emotioneel bericht: ‘Ik voel dat Donna altijd dicht bij mij is’

Op Instagram deelt Caroline Mol een emotioneel bericht, die iedere moeder in het hart raakt.

Caroline Mol

Een lange tijd stond Caroline Mol alleen bekend als ‘vriendin van’, en kende veel mensen haar niet. Dat is inmiddels helemaal anders!

Samen met Jan Dulles heeft Caroline een prachtig gezin. Ze is moeder van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Donna

Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten. Heel Nederland leefde (en nog steeds) mee met het stel nadat in december 2020 hun drie maanden oude dochter Donna plotseling kwam te overlijden. De nachtmerrie van iedere ouder, het overkwam Jan en Caroline.

Na veel onderzoek bleek dat Donna is overleden aan een scheurtje in haar middenrif. Dit werd nooit gezien op echo’s. Kort na het overlijden van Donna raakte Caroline opnieuw in verwachting, ook weer van een meisje. Op 25 november 2021 werd hun derde kindje geboren: Lina. Uit voorzorg hebben Jan en Caroline extra echo’s laten maken van Lina, om te kijken of ze niet dezelfde aandoening zou hebben als haar zus Donna. Caroline liet toen weten: ‘Voor zover ze hebben kunnen zien ziet alles er goed uit. Zo zijn wij ook weer een beetje meer gerustgesteld.’ Wij kunnen ons voorstellen dat dat een grote opluchting moet zijn geweest.

Emotioneel bericht

Donna werd niet ouder dan 13 weken en 6 dagen, iets wat Caroline nooit meer zal vergeten. Het was dan ook een emotionele dag toen Lina precies die leeftijd bereikte.

Op Instagram laat Caroline weten: ‘Doordat wij onze dochter Donna-Maria zijn verloren na slechts 13 weken en 6 dagen wil ik me graag inzetten voor deze Veerkracht-campagne. Want veerkracht heb ik wel nodig gehad de afgelopen 14 maanden. Donna mocht niet ouder worden dan dat Lina vorige week woensdag werd. Daarom ben ik sowieso tót deze tijd super onzeker en bang voor alles geweest. Ik heb haar liefst de hele dag dicht tegen me aan, al vanaf haar geboorte. Nog steeds vraag ik iedere avond aan haar of ze ‘asjeblieft bij me wil blijven’.’

Ondanks dat Donna niet in levende lijve bij Jan en Caroline is, voelt Caroline haar aanwezigheid iedere dag. ‘Ik voel dat Donna altijd dicht bij mij is, ondanks dat ik haar niet fysiek kan voelen en het daar nog iedere dag moeilijk mee heb.’

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Jan Dulles

Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: 'Een wonder. Echt een wonder'
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: ‘Een wonder. Echt een wonder’
Lees alle artikelen over Jan Dulles