Caroline Mol straalt in limegroen pak: 'Wat zie je er mooi uit!'
Zie ook:
Delen

Caroline Mol straalt in limegroen pak: ‘Wat zie je er mooi uit!’

Op Instagram verrast Caroline Mol haar volgers met een foto van zichzelf in een limegroen pak. WAUW!

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Ze heeft een heel fijn gezin, een eigen bedrijf met haar vriendin en ze is druk aan de slag als influencer. Een powervrouw!

Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen samen met hun kinderen op de dijk in Volendam.

Limegroen pak

Samen met haar goede vriendin Corine heeft Caroline sinds kort een eigen webshop: Will & James, vernoemd naar hun beide zoontjes. In deze te gekke webshop vind je de allerleukste producten op het gebied van kleding, tassen, haaraccessoires, sieraden en woonaccessoires. Als je het ons vraagt een webshop die je gewoon niet mag missen!

Speciaal voor de webshop van Will & James hebben Caroline en Corine zich de afgelopen tijd laten fotograferen in de mooiste outfits. Iedere keer als we Caroline voorbij zien komen op Instagram in een mooie outfit vragen haar volgers massaal: waar is je outfit van. Nou, van Will & James natuurlijk!

Ook deze outfit, een limegroen pak, valt zeker in de smaak bij Caroline’s volgers. Ze reageren allemaal met hoe mooi ze eruit ziet. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol: 'Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was'
Caroline Mol: ‘Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was’
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Lees alle artikelen over Caroline Mol