100%NL Magazine Marco Schuitemaker
Zie ook:
Delen

Grote carrièreswitch voor Marco Schuitmaker? Dít zegt hij erover…

Marco is inmiddels heel wat maanden één van de populairste artiesten van het land, maar hij overweegt nu toch een carrièreswitch.

Marco Schuitmaker

Engelbewaarder; het was dé zomerhit van het afgelopen jaar. De zanger van het lied, Marco Schuitmaker, is sindsdien ook niet meer weg te denken van het podium. Zijn carrière blijft in een stijgende lijn zitten. Zo maakt hij nu singles met de grootste artiesten, maar hij treedt ook op tijdens concerten van De Toppers en De Bevers.

Carrièreswitch

Marco staat al maanden in de spotlights en de mooiste dingen komen op zijn pad. Hij krijgt nu, naast veel vraag naar optredens, ook de vraag of hij een eigen realitysoap wil maken. Aan Shownieuws laat Marco weten nog niet zeker te zijn van zijn zaak. ‘We zijn er natuurlijk wel over aan het nadenken, maar we weten vooralsnog niet of we dat willen gaan doen. Wellicht dat we dat ooit eens overwegen.’

Onbekende vriendin

Bij zo’n realitysoap komt natuurlijk veel kijken. Hijzelf wordt een realityster, maar zijn omgeving ook. ‘Het is nogal privacy wat je gaat laten zien; dat doe je natuurlijk niet alleen. Daar moeten andere mensen ook belang bij hebben.’ Marco showt zijn vriendin nu dan ook niet aan de buitenwereld en dat zal dan wel even anders worden.

Shownieuws-deskundige Evert Santegoed denkt dan ook dat Marco’s vriendin liever voor altijd uit de publiciteit wil blijven. ‘Ik zie wel een probleempje, want tot nu toe hebben we niet één keer zijn vriendin gezien. Ik heb dat in het blad een keer laten zien. Eén foto bestaat er van hen samen. Zij wil dat helemaal niet. Ja, dan valt het volgens mij af, een reallifesoap.’ Of de soap er zal komen, is dus nog even de vraag. Wij zouden het in ieder geval onwijs leuk vinden.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Marco Schuitmaker

Binnenkijken bij het prachtige landhuis van Marco Schuitmaker
Binnenkijken bij het prachtige landhuis van Marco Schuitmaker
Lees alle artikelen over Marco Schuitmaker