100%NL Magazine Chantal Bles
Zie ook:
Delen

Chantal Bles blikt terug op emotionele ontdekking ziekte dochtertje

Ongeveer een jaar geleden kregen Chantal Bles en haar man Robert Doornbos het verschrikkelijke nieuws te horen dat hun dochtertje ziek was. Chantal Bles blikt terug op de dagen voordat dit verschrikkelijke nieuws bekend werd.

“Precies een jaar geleden, in april, liep ik op hetzelfde weilandje met Jada aan dezelfde hand en Josh in mijn buik. 20 weken zwanger en in gedachten een gezond prinsesje aan mijn zijde. Nog geen week later kwamen wij tot de ontdekking dat Jada niet gezond was”, schrijft Chantal op Instagram.

Gisteren besloot Chantal samen met haar hele gezin weer terug te gaan naar de boerderij waar ze vorig jaar onbezorgd liepen.

“De dag op deze boerderij, een onbezorgde dag weet ik nog als de dag van gisteren.. Ook vandaag, stond ik er met de grootste glimlach, vol trots met mijn, nu echt gezonde prinses aan mijn hand en mijn prinsje op mijn arm… Lieve allemaal, count your blessings.”

Afgelopen februari kwam het goede nieuws dat Jada helemaal kankervrij was. Beide ouders waren zo trots als een pauw op de kleine Jada.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chantal Bles

Grote tegenslag voor Robert Doornbos en Chantal 'Wat een drama'
Grote tegenslag voor Robert Doornbos en Chantal ‘Wat een drama’
LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Chantal Bles