100%NL Magazine Chantal Bles en Robert Doornbos
Zie ook:
Delen

WAUW: Chantal Bles blikt terug op huwelijk met ge-wel-dige aftermovie

Een jaar geleden stond het leven van Chantal en Robert nu op z'n kop en nu blikken zij terug op één van de mooiste dagen uit hun leven.

Chantal Bles en Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos vormen samen een dynamisch duo, zowel in hun persoonlijke leven als in hun professionele carrière. Chantal, een toonaangevende Nederlandse styliste, staat bekend om haar flair voor mode en heeft met tal van bekende Nederlanders samengewerkt, waardoor ze hen helpt hun beste beentje voor te zetten op de rode loper en daarbuiten.

Aan de andere kant is Robert Doornbos een voormalig professioneel Formule 1- en ChampCar-coureur, wiens snelheid en behendigheid op de racebaan hem tot een van de meest herkenbare sportfiguren in Nederland hebben gemaakt.

Sprookjesachtig huwelijk

Dat de tijd echt voorbij vliegt, blijkt maar weer. Het is namelijk al een jaar geleden dat Robert en Chantal trouwden in Italië. Dat het een sprookjesachtig droomweekend is geweest, wisten wij al, maar deze video brengt dat nog beter in beeld.

Chantal deelt de aftermovie op Instagram en zij schrijft: ‘1 year wedding anniversary. Konden we maar even terug gaan naar dit magische weekend. Wat was het een sprookje. Intiem, emotioneel, lachen en huilen. Memories for a life time en daar zullen we mee doorgaan!’ Wat een bijzonder mooie video is dit. Geweldig om terug te zien. Echt herinneringen voor áltijd…

Bron en Beeld: Instagram Chantal Bles

Delen

Meer over Chantal Bles

Heel mooi nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos
Heel mooi nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos
Chantal Bles deelt bijzondere beelden van pasgeboren baby: 'Je bent ons zonnetje'
Chantal Bles deelt bijzondere beelden van pasgeboren baby: ‘Je bent ons zonnetje’
Lees alle artikelen over Chantal Bles