100%NL Magazine Chantal Bles Robert Doornbos
Zie ook:
Delen

Chantal Bles deelt bijzondere beelden van pasgeboren baby: ‘Je bent ons zonnetje’

Zes jaar geleden was het vandaag een hele emotionele, maar bijzondere dag voor Chantal en Robert. Hier staan zij op de verjaardag van Josh weer bij stil.

Chantal Bles en Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos vormen samen een dynamisch duo, zowel in hun persoonlijke leven als in hun professionele carrière. Chantal, een toonaangevende Nederlandse styliste, staat bekend om haar flair voor mode en heeft met tal van bekende Nederlanders samengewerkt. Aan de andere kant is Robert Doornbos een voormalig professioneel Formule 1- en ChampCar-coureur, wiens snelheid en behendigheid op de racebaan hem tot een van de meest herkenbare sportfiguren in Nederland hebben gemaakt.

Chantal en Robert zijn ouders van één dochter en één zoon: Jada en Josh. Het gezin is in het verleden door diepe dalen gegaan, maar daar zijn zij gelukkig sterker uitgekomen.

Het zonnetje

De tijd vliegt echt voorbij en dat beseffen Chantal en Robert maar al te goed. Zes jaar geleden zag 4 juli er bij het stel dan ook heel anders uit dan vandaag. Toen beviel Chantal namelijk van haar zoon, Josh.

Het waren destijds mooie, maar vooral emotionele dagen en daar staat Chantal vandaag even extra bij stil. Zij deelt een prachtige video van de dag van zijn geboorte, maar ook de dagen daarna. Chantal schrijft: ‘You are our sunshine. Ons bijzondere mannetje , vandaag 6 jaar. Je bent in ons leven gekomen in de meest donkere periode van ons leven maar wist direct licht te geven met jouw prachtige zieltje… Een stroeve start voor jou maar wat ben je sterk en heb je net als je zus een enorme levenslust! Vandaag is het een Mickey Mouse feest zoals je graag wilde. Dat heb je meer dan verdiend liefde van ons! Hieperdepiep hoeraaaa. Joshy 6 jaar!!!!’

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Josh. Geniet samen van deze dag! 🙂

Bron en Beeld: Instagram Chantal Bles

Delen

Meer over Chantal Bles

Heel mooi nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos
Heel mooi nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos
WAUW: Chantal Bles blikt terug op huwelijk met ge-wel-dige aftermovie
WAUW: Chantal Bles blikt terug op huwelijk met ge-wel-dige aftermovie
Lees alle artikelen over Chantal Bles