100%NL Magazine Chantal Bles
Zie ook:
Delen

WOW: Chantal Bles geniet van uitbundige vrijgezellendag

Chantal's bruiloft komt er nu echt bijna aan en daar hoort natuurlijk een geweldige vrijgezellendag bij. Wat zag het er super uit!

Chantal Bles

Chantal Bles en Robert Doornbos zijn al jaren samen en hebben twee kinderen: dochter Jada en zoon Josh. Alhoewel het gelukkige stel al meer dan 10 jaar verloofd is, is het stel nog altijd niet getrouwd.

Nadat hun dochter Jada te horen kreeg kanker te hebben werden de trouwplannen in de koelkast gezet, wat natuurlijk begrijpelijk is. Maar nog altijd wil Chantal dolgraag met haar Robert trouwen.

Omdat het vorige aanzoek al van 10 jaar geleden is besloot Robert vorig jaar december dat het tijd was voor een nieuw aanzoek. Opnieuw viel hij op zijn knieën voor zijn grote liefde Chantal. Chantal was natuurlijk door het dolle heen en antwoordde met een volmondige Ja. Beelden van het prachtige aanzoek zie je hier.

Vrijgezellendag

Het afgelopen weekend stond volledig in het teken van Chantal Bles. Zij vierden haar vrijgezellendag en het zag er meer dan geweldig uit. Met alle belangrijke vrouwen in haar leven genoot zij op een boot van de lekkerste hapjes en drankjes en veel gezelligheid. ‘Bachelor van m’n lieve mooie nichtje @chantalbles. hier een kleine compilatie… Voor al het andere, what happens on the bachelor boat, stays on the bachelor boat’, schrijft Nicolette van Dam onder een reeks foto’s. Deze dag gaat Chantal echt nooit meer vergeten. Het zag er súper uit. Op naar de bruiloft!

Bron en Beeld: Instagram Nicolette van Dam.

Delen

Meer over Chantal Bles

Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: 'Het waren pittige, maar ook leerzame maanden'
Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: ‘Het waren pittige, maar ook leerzame maanden’
Lekker Lenig: Chantal & Robert's pilates avontuur op het scherm
Lekker Lenig: Chantal & Robert’s pilates avontuur op het scherm
Lees alle artikelen over Chantal Bles