header_robertchantal
Zie ook:
Delen

ZIEN: Robert Doornbos gaat op zijn knieën voor Chantal Bles!

Voormalig F1 autocoureur Robert Doorbos ging afgelopen Kerst op zijn knieën en vroeg zijn Chantal ten huwelijk!

She said YES!

Voor Robert Doorbos en Chantal Bles was dit een Kerst om nooit meer te vergeten! Chantal is namelijk door haar grote liefde Robert ten huwelijk gevraagd! Chantal postte een prachtig filmpje van het aanzoek op Instagram. Chantal schrijft hierover: “I said YES. Dit was niet zomaar een kerst. Een kerst waarin we weer een mijlpaal hebben bereikt met Jada haar gezondheid en dat hebben wij bezegeld met een verloving!!! En wat voor een! Met een klein gedeelte van onze familie en Edsilia Rombley als kers op de taart!” Ook Robert postte de prachtige video op zijn Instagram. Onder de video schrijft hij: “Jada helemaal gezond en mijn vrouw opnieuw ten huwelijk gevraagd na 10 jaar. Met als extra verrassing Edsilia Rombley die mijn gevoelens voor Chantal perfect verwoorde in dit mooie lied. Wat ben ik trots.”

Opnieuw verloofd

De voormalig F1 autocoureur is al eens eerder voor Chantal door zijn knieën gegaan, namelijk 10 jaar gelelden. Helaas zijn zij door alle tegenslagen nooit getrouwd. Chantal schrijft op haar Instagram dat haar meisjesdroom gaat uitkomen. Ze zegt hierover: “Voor degene die ons al lang kennen , weten dat we 10 jaar terug ook zijn verloofd maar dat wij door alle tegenslagen nooit getrouwd zijn. Nu opnieuw en met een ontzettend sterk gevoel stappen we 2022 in met alleen maar mooie vooruitzichten. In voor en tegenspoed hebben wij bewezen dat we voor elkaar gemaakt zijn. Dat nu mijn meisjesdroom gaat uitkomen is een bekroning op alles wat we hebben samen! En dat is veel, heel veel om dankbaar voor te zijn. Whaaaaaaaa we gaan trouwen!!!!”

Je ziet het aanzoek in de hartverwarmende video hieronder:

https://www.instagram.com/tv/CX-3rFzKVpf/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CX6mAE8tf0e/?utm_source=ig_web_copy_link

Op de Instagram pagina’s van Chantal en Robert stromen de felicitaties binnen. Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd allebei!

Tegenslag

Het gezinsleven van Chantal en Robert is helaas niet altijd zonder tegenslag geweest.

In het voorjaar van 2018 stortte de wereld van Chantal Bles en autoracer Robert Doornbos in elkaar. Tijdens de zwangerschap van Chantal Bles werd geconstateerd dat dochter Jada destijds ernstig ziek was. Er werd een niertumor met uitzaaiingen bij haar gevonden. Samen met het hele gezin gingen zij het gevecht tegen de ziekte aan. Hoewel Jada toen nog maar 2 jaar oud was hield zij zich al die tijd super sterk. Zo’n 9 maanden later werd zij gelukkig officieel gezond verklaard! In dit artikel blikt Chantal terug op de emotionele ontdekking van deze ziekte.

Powergirl

Een paar dagen geleden nog moest powergirl Jada voor een dagje onderzoeken naar het Prinses Máxima Centrum. Gelukkig waren de scans in orde: “YES!!! De scans waren top!” post Robert op zijn Instagram. “Wat is het een bijzonder meisje. Na dagje voor onderzoeken in het Prinses Maxima Centrum even ontspannen”. Wat een geweldig nieuws en superfijn voor dit mooie gezin!!

https://www.instagram.com/p/CXyo5NetrFM/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Bron en beeld: Instagram Robert Doornbos en Chantal Bles.

Delen

Meer over Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
Lees alle artikelen over Robert Doornbos