Ook Chantal Janzen breekt met Thijs Römer: 'Het is vreselijk'
Zie ook:
Delen

Ook Chantal Janzen breekt met Thijs Römer: ‘Het is vreselijk’

Chantal en Igone zijn al jaren beste vriendinnen en zij steunen elkaar door dik en dun. Chantal vertelt nu over de situatie rondom Thijs.

Chantal Janzen en Igone de Jongh

Chantal Janzen en Igone de Jongh zijn al jaren hele goede vriendinnen. Zij zoeken elkaar regelmatig op, zij reageren vaak op elkaars foto’s en zij steunen elkaar door dik en dun. Igone maakte onlangs bekend officieel te gaan scheiden van Thijs Römer om dingen die hij in het verleden heeft gedaan. Igone pakt haar leven weer op en zij gaat verder. Nu vertelt haar beste vriendin Chantal over de situatie…

Contact verbroken

Chantal vertelt aan Weekblad Story over het feit dat zij en Thijs ook alle contacten hebben verbroken. ‘Thijs hoor en zie ik niet meer. Dat wil ik ook niet. Hij heeft mijn vriendin pijn gedaan en van zulke mensen neem ik afscheid’, zegt zij.

In 2016 kregen Igone en Thijs een relatie en degene die hierin een rol speelde, was Chantal. ‘Het is niet dat ik ze aan elkaar gekoppeld heb, maar ik wist dat Igone hem leuk vond en tijdens een gesprek met Thijs heb ik hem dat verteld.’

Bedrogen

Thijs werd onlangs veroordeeld voor verschillende misstanden, maar later werd ook bekend dat hij Igone had bedrogen. ‘Het is vreselijk’, zegt Chantal. Zij is blij dat Igone een nieuwe start heeft gemaakt en dat het nu beetje bij beetje wat beter gaat. ‘Het gaat goed met haar. Ze heeft een ander huis. Het is goed te zien dat ze weer opkrabbelt. En natuurlijk zal ik er altijd voor haar zijn.’ Dat is wat echte vriendinnen voor elkaar doen!

Bron en Beeld: Weekblad Story.

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen