100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Zie ook:
Delen

ZIEN: Igone de Jongh maakt nieuwe start en zet grote stap

Igone gaat, ondanks het feit dat zij het onwijs zwaar en moeilijk heeft, gewoon door. Zij begint nu met een schone lei...

Igone de Jongh

Igone de Jongh is een Nederlandse balletdanseres. Zij is jaren met Thijs Römer samen geweest en in 2019 stapten het stel zelfs in het huwelijksbootje. Begin dit jaar maakten Thijs en Igone bekend te gaan scheiden van elkaar. Samen kreeg het stel geen kinderen, maar Igone kreeg uit een eerdere relatie wel een zoontje, Hugo en Thijs kreeg samen met Katja Schuurman een dochter, Sammie.

Nieuwe start

Thijs en Igone kwamen een paar maanden geleden weer bij elkaar, maar op het moment dat er nog veel meer misstanden rondom Thijs bekend werden, besloten zij alsnog te gaan scheiden en nu voorgoed. Igone heeft het moeilijk in deze emotionele, rumoerige tijd en dat is goed te begrijpen. Zij gaat nu dan ook voor een nieuwe start en een schone lei. In haar Instagramstory deelt zij een foto van een nieuwe, lege woning. Igone heeft de sleutels in haar handen. ‘New beginnings…’, schrijft zij erbij. Wat fijn dat Igone zo’n mooi plekje voor zichzelf en haar zoontje heeft gevonden.

100%NL Magazine Igone de Jongh woning

Bron en Beeld: Instagram Igone de Jongh

Delen

Meer over Igone de Jongh

OOH LA LA: Igone de Jongh showt sixpack in bikini
OOH LA LA: Igone de Jongh showt sixpack in bikini
Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Lees alle artikelen over Igone de Jongh