100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

HAHA: Chantal Janzen doet hilarische ontdekking onder bed van jongste zoon

Chantal Janzen keek vanochtend vreemd op toen ze een hilarische ontdekking deed onder het bed van jongste zoon Bobby.

Chantal Janzen

The Voice of Holland, Oh, wat een Jaar!, Make Up Your Mind, Beat the Champions, het Eurovisie Songfestival, Blow Up en ga zo maar door…als je de tv aan zet Chantal Janzen de eerste die je ziet! De blonde presentatrice heeft het drukker dan ooit en de tv-klussen vliegen haar om de oren.

Zoontje Bobby

Ook in haar privéleven heeft Chantal genoeg te doen! Ze is bonusmama voor de drie kinderen van Marco uit een eerdere relatie, en heeft zelf ook nog twee prachtige zoons.

Haar oudste zoon James is al een hele knul en inmiddels alweer 13 jaar. Gisteren deelde Chantal nog een liefdevol, maar ook speciaal moment met James. Zowel James als Chantal straalde op die foto.

En dan heeft ze ook nog zoontje Bobby, nu al een echte komediant! Net als zijn mama heeft hij de lachers op de hand en haalt hij de meest grappige dingen uit.

Hilarische ontdekking

Toen Chantal vanochtend haar jongste zoon Bobby wekte deed de presentatrice een hilarische ontdekking. Want wat zag ze onder zijn matras….geldbriefjes!

Op Instagram deelt Chantal een paar foto’s van het hilarische tafereel. ‘Briefjes van ‘n miljoen. En niet maar ééntje. Onder z’n matras. Iets teveel films met z’n broer gekeken denk ik.’

Haha, wat een grappig ventje is Bobby toch ook. Van wie zou hij dat toch hebben…;)

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen