100%NL Magazine Chantal Janzen en zoon james
Zie ook:
Delen

Speciaal moment voor Chantal Janzen en oudste zoon James

Chantal Janzen beleefde gisteren wel een heel speciaal moeder-zoon moment met James.

Chantal Janzen

The Voice of Holland, Oh, wat een Jaar!, Make Up Your Mind, Beat the Champions, het Eurovisie Songfestival, Blow Up en ga zo maar door…als je de tv aan zet Chantal Janzen de eerste die je ziet! De blonde presentatrice heeft het drukker dan ooit en de tv-klussen vliegen haar om de oren.

Gezin

Naast haar drukke bestaan met al haar werkverplichtingen is het niet zo dat als Chantal thuis komt ze even kan relaxen. In tegendeel! Ook in haar privéleven moet Chantal een hoop ballen hoog houden. Samen met haar man Marco heeft Chantal twee schattige zonen: James en Bobby. Uit een eerdere relatie had Marco ook al drie kinderen, dus in totaal hebben Chantal en Marco een druk samengesteld gezin met maar liefst 5 kinderen. En binnenkort komt daar nóg een kindje bij, want dochter Esmée is in verwachting van haar eerste kindje.

Speciaal moment met James

Gisteren deelde Chantal een liefdevol, maar ook speciaal moment met haar oudste zoon James. James is al lang geen kleine jongen meer, hoe graag Chantal dat ook wel zou willen. Inmiddels is hij 13 jaar. Gisteren nam hij zijn moeder mee op de fiets…achterop!

‘Achter op de fiets bij m’n oudste. Ik had eerst het plan om je nooit te leren fietsen. Gewoon, omdat er dan ook niks kon gebeuren en ik niet iets te vaak hoefde te denken en zeggen als je ‘s ochtends wegfietst: ‘Goed uitkijken hè?’.
Maar op je 10e werd dat toch wat zielig.’

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen