100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

VIDEO: Chantal Janzen leert jongste zoon Bobby (2) eerste huishoudelijke taak

De Bobster, Sjaak, Vetje, Dikkie Franssen, kleine prutser of ook wel bekend als Bobby Geeratz de jongste zoon van Chantal. Chantal kan het niet laten om allemaal gekke namen te bedenken voor Bobby en ligt ook vaak in een deuk om haar zoon. Vandaag was hij ook weer lekker op dreef met een stofzuiger.

“Wat is er? Lukt het niet?”, vraagt Chantal aan haar zoon. “Nee”, zegt Bobby. “Ja dan moet je hem erop tillen he. Oke go. Jaaa lukt het?” vraagt Chantal nog een keer als haar zoon de stofzuiger optilt. Het is hem gelukt en Bobby is dolblij en roept ‘Jeeej’ terwijl hij op en neer springt. Als laatste vraagt Chantal aan haar zoon: “Bob waarom heb je eigenlijk 1 sok aan”

Chantal schrijft het volgende bij de video: “Lekker alles aan kant voor ‘t weekend. Maar tjongejonge, dat personeel van tegenwoordig. Klagen, en commentaar op de huishoudelijke apparaten hebben met een diepe zucht. Al trots op zichzelf zijn na 10 seconden werken en dat eindigt met schaamteloos zelf-applaus. En dat verschijnt ‘s ochtends ook nog eens in pyjama met onvolledige rest-kledingstukken. En dan schouderophalend geen enkel idee hebben van hoe hij erbij loopt en waar hij deze gelaten heeft, ‘Huh?’. En dan óók nog ‘s blijven plakken voor de vrijmibo. Man man man.”

Hilarisch weer deze video. De jongste zoon van Chantal brengt op zo’n jonge leeftijd al zo veel leven in de brouwerij. Bobby is nog geen 3 jaar oud, maar stofzuigen heeft hij al onder de knie. Dat belooft wat voor de toekomst!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen