100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

OEPS: Chantal Janzen begaat een pijnlijke fout

We hopen dat Chantal Janzen deze ochtend ietsje scherper is dan gisterenochtend, toen beging de presentatrice een pijnlijke fout.

Chantal Janzen

Samen met haar man Marco, zoons James en Bobby woont Chantal in een prachtig herenhuis in Amsterdam. De woning is prachtig ingericht met rustige, neutrale kleuren, een grote leefkeuken en heerlijke woonkamer.

Benieuwd naar hoe het huis van Chantal eruit ziet? Dat zie je hier!

Chantal en Marco zijn in 2014 met elkaar getrouwd en tot op de dag van vandaag nog steeds stapelgek op elkaar. De twee zien er dan ook altijd smoorverliefd uit op foto’s, couple goals! Marco had al drie kinderen uit een eerdere relatie. Dochters Esmée en Isaa, en zoon Zion.

Ochtendstress

Met zo’n groot gezin én Chantals drukke baan kunnen we ons voorstellen dat het ‘s ochtends een dolle boel is in huize Geeratz/Janzen. Een foutje kan zo gemaakt zijn en dat ondervond Chantal gisteren aan de levende lijve…

Pijnlijke fout

Op Instagram deelt Chantal haar pijnlijke (maar toch ook wel hi-la-rische) fout. Nietsvermoedend appte ze naar degene die op haar stond te wachten: ‘Ik moet even poepen.’ Maar wat Chantal niet wist is dat ze het perongeluk appte naar iemand die werkt bij de bank! AU!

Tot sluit vraagt Chantal zichzelf af: ‘Kakkende vrouw wat heb je nu geleerd? Dat je altijd goed kijkt naar wie je welke app stuurt.’ Wij vinden het té grappig!

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen