100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen deelt dolgelukkige foto met zoontje op vakantiebestemming!

Ook Chantal Janzen heeft haar biezen gepakt en is vertrokken naar een wat zonnigere bestemming. En daar is ze volop aan het genieten!

Vorige week moest zoontje James nog onverwacht worden opgenomen in het ziekenhuis. Hij had een blindendarmontsteking en moest gelijk onder het mes. Zijn ongeruste ouders weken geen moment van zijn zijde, maar James zelf stond er heel positief in ‘Het komt vast snel weer goed’. Na een paar dagen mocht hij zijn kleine broer weer in de armen sluiten en dat leverde emotionele beelden op.

Twee dagen geleden stond Chantal even stil bij het belang van een goede gezondheid en deelde een foto van haar twee jongens. “Gezond. Gelukkig. Allerbelangrijkste. En soms ook gekmakend.”, schreef ze bij de foto. Gister kon ze haar geluk ook niet op en wist ze haar volgers te verblijden met nóg een leuke foto. Dit keer van haar en haar jongste zoontje Bobbie. ‘Mon petit’, schrijft ze bij de foto. En zoals een oplettende volger al opmerkt ‘Hallo Chantal en mini Chantal’. Want oh wat lijkt Bobbie op zijn moeder!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen